Tri prsta i MOĆNA PORUKA: Ovako je vođa “Noćnih vukova” oduševio sve Srbe na dan NATO bombardovanja

Foto Facebook/Mira Vuckovic Vucak

Vođa “Noćnih vukova”, veliki ruski nacionalista i Putinov lični prijatelj Aleksandar Zaldastanov povodom godišnjice bombardovanja Srbije i Crne Gore 1999. godine, ali i izjave nemačkog ministra inostranih poslova da je učešće Berlina u agresiji bio “odgovoran pristup”, oglasio se na fejsbuku video snimkom na kojem ukazuje podršku srpskom narodu.
Tri prsta, srpska himna, snimci iz Sevastopolja i Kalinjingrada i kratak komentar o nemačkom ministru na video propraćeni su dužim tekstom u kojem Zaldastanov navodi bratsku ljubav Srba i Rusa.

Gepostet von Mira Vuckovic Vucak am Sonntag, 24. März 2019

“Kada sam bio u ovoj zemlji, kada sam stajao pred patrijarhom Irinejem, kad sam pročitao zastavu ispruženu na fudbalskoj utakmici pred predsednikom Rusije, na kojoj je bio tekst ‘stariji Brat, poljubi našu majku i reci joj da smo dostojni, borimo se i borićemo se’ koji je postao glavni simbol i značenje bajk šou-a u Sevastopolju, osetio sam takav talas svetlosti i ljubavi prema ovoj Božanskoj i nepovezanoj zemlji, shvatio sam u svim svojim dubinama da su naše sudbine nerazdvojne!”

Gepostet von Mira Vuckovic Vucak am Sonntag, 24. März 2019

“24. mart 1999. je tragičan dan za Srbiju i za Rusiju. Prvi put nakon završetka Drugog svetskog rata bombe su pale na mirne gradove Srbije. Blagoslovljena Srbija je ponovo se oprala krvavim znojem sotonske žetve koja je bila organizovana NATO savezom na čelu s Amerikom. Na ovaj dan pre dvadeset godina, 400 aviona NATO-a sa juga i 200 aviona sa severa spustili su svoj smrtonosni teret na Srbiju.”

Gepostet von Mira Vuckovic Vucak am Sonntag, 24. März 2019

“Operacija sa ciničnim imenom “Savezna snaga” trajala je 78 dana. 78 dana je bila pakla na zemlji. Beograd, Novi Sad, Priština, Mitrovica, Podgorica i drugi gradovi i sela plamteli su kao sveće. Oko 1.200 vojnika i 2.500 civila je poginulo u ovom užasu, među njima 89 dece. Povređeno je 12 hiljada ljudi. Bombe i rakete su uništile 1.026 civilnih objekata: 300 fabrika, 60 mostova, 70 škola i 18 vrtića, 35 crkava, 29 manastira, mnogo stambenih zgrada. Jugoslavija je bila rastrgana na komadiće. Ali Srbi su hrabri, nefleksibilni, nepokorni, duboki slovenski narod, hrabro se zalažući za svoju veru, svoju kulturu, svoje tradicije, svoje heroje, svoj put i Istinu. Ovaj narod nije hteo da bude ugrađen u sotonski svetski poredak”.