Lepote Inđije: Četiri stvari koje morate da uradite u ovom mestu (FOTO)

Foto. Wikipedia

Inđija je jedna od najrazvijenijih i najuređenijih opština u Srbiji, a zahvaljujući svom ubrzanom razvoju postala je moderna opština i prava turistička atrakcija.

Ukoliko vas put nanese kroz ovu opštinu obavezno prošetajte pešačkom zonom i uživajte u ambijentu građanske arhitekture s kraja XIX veka u hladu stoletnih lipa. Opustite se u brojnim kafićima i njihovoj prijatnoj atmosferi i steknite nove prijatelje.

INDJIJA

Gepostet von Predrag Knezevic am Dienstag, 24. April 2018

Veceras #caffecaffe #indjija #live #illusionbend 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Gepostet von Illusion Bend am Sonntag, 4. Juni 2017

Ukoliko ste ljubitelj prirode ne propustite da obiđete obalu Dunava i uživate u njegovim rukavcima, adama i pečanim plažama. Naša preporuka su svakako obilazak Krčedina, Beške i Čortanovca gde ćete pored prirodnog ambijenta uživati i u ribljim specijalitetima.

Čortanovci,rano jutro…

Gepostet von Boro Badjul am Freitag, 4. Mai 2018

Pri obilasku inđije nijeko ne smete propustiti panoramsko razgledanje Starog Slenkamena sa vode uz obilazak ušća Tise gde je prema legendi sahranjen Atila Hunski, ručak u čardi uz muziku tamburaša i razgledanje interesantnih prizora ovog neobičnog vojvođanskog sela šetnjom njegovim živopisnim serpentinastim ulicama.

Stari SlankamenSource: skyscrapercity.com Posted by: A.S.

Gepostet von Serbia Art & Architecture am Samstag, 2. August 2014

Ukoliko ste ljubitelj istorije morate upoznati i instoriju najstarijeg naselja opštine Inđija posetivši arheološki lokalitet Gradina sa ostacima tvrđave Acumincum, kao i crkvu Svetog Nikole, najstariju crkvu u Sremu.

Gepostet von Vinarija Acumincum am Freitag, 2. Mai 2014