Evo gde je danas i kako izgleda devojčica s kutije za plazma keks (FOTO)

U Srbiji skoro da ne postoji osoba koja nije čula i probala “Plazma” keks i videla devojčicu koja nam se smešila sa kutija, a koju smo svi zvali “Bambika“. Aleksandra Nedošan iz Kikinde, pre 18 godina je izabrana da bude zaštitno lice ovog keksa, a sada je za Telegraf odlučila da otkrije kako je sve počelo.

Kako kaže, prvo je u novinama izašao konkurs za izbor “Bambi” deteta, pa su je njeni roditelji fotografisali i poslali.

Na konkurs se prijavilo više od 2.000 devojaka i trajao je nekoliko meseci.

„Ušla sam u prvih deset, a finale je bilo u Sava centru, u okrivu tada popularnog takmičenja “Muzički tobogan”. Kada su me proglasili za pobednika, nisam ni bila svesna šta mi se događa. Tada sam imala četiri i po godine“, kaže Aleksandra.

 

Pobedila je i narednih sedam godina je bila zaštitno lice ovog keksa, a svi su je poznavali kao “Bambiku”, kako je i danas pojedini zovu.

„To je za mene i za druge devojčice bilo lepo druženje i igra. Kasnije, kada sam snimala reklame i kada su me fotografisali za kalendare, postala sam svesna uspeha“, kaže ona i dodaje da je svake godine i za svaki rođendan od “Bambija” dobijala poklone i slatkiše.

“Bambika” je bila sve do 2006. godine, a iz novina je saznala da više nije zaštitno lice “Bambija”, zbog čega je bila veoma tužna. Aleksandra je bila ujedno i poslednja devojčica koja nam se smešila sa kutije za najpoznatiji keks.

Osamnaest godina kasnije, Aleksandra je student Visoke zdravstvene škole na smeru za babicu, a u slobodno vreme se bavi fotografisanjem.

zrasla je u pravu lepoticu, a ispričala je zanimljivu anegdotu koja je vezana za period kada je postala “Bambika”.

Inače, osim što je bila “Bambika”, od četvrte godine se bavi folklorom zahvaljujući kome je dosta putovala, a učlanjena je u Kulturno-umetničko društvo “Gusle” iz Kikinde.

„Imam dve sestre od tetke koje su približno mojih godina i kada sam pobedila na konkursu umela sam često da im kažem da sam ja kraljica, a da one to nikada neće biti. Mogu da kažem da mi je tada malo “popularnost udarila u glavu”.
Aleksandra je mogo talentovana osoba, te je i član pevačke grupe “Melizmi” u Kikindi.

Pre godinu dana, Aleksandra nam je otkrila da je zaljubljena, a mi smo joj tada, ali i sada, poželeli da se nikad ne razočara.„Imam dve sestre od tetke koje su približno mojih godina i kada sam pobedila na konkursu umela sam često da im kažem da sam ja kraljica, a da one to nikada neće biti. Mogu da kažem da mi je tada malo “popularnost udarila u glavu”.