Top 3 događaja u Novom Sadu koje morate posetiti

Foto: VolimSrbiju

Novi Sad ima mnogobrojne manifestacije u ponudi, od muzičkih do kulturnih manifestacija, a mi smo vam izdvojili top 5 koje su nezaobilazne kada je ovaj grad u pitanju.

InterFest

Ovaa manifestacija promoviše vinsku kulturu i proizvode sa teritorije Srbije, pa se popularno naziva i Dani vina. Svake godine na InterFestu učestvuje preko 100 izlagača kako iz Srbije, tako i iz regiona, a posetioci mogu da degustiraju različite vrste vina. U okviru ovog festivala održavaju se i radionice kao i stručna predavanja, a za sve one koji posete manifestaciju organizovan je i obilazak Novog Sada. Manifestacija se organizuje sredinom juna.

Tokom predhodna dva dana imali smo priliku da uživamo zajedno sa vama. Razmenili smo iskustva, znanja, savete i mnogo…

Gepostet von InterFest festival vina am Samstag, 15. Juni 2019

Regata Vode Vojvodine

Ukoliko ste zaljubljenik u prirodu i volite reke, ova manifestacija je ono što trebate posetiti. Organizuje se krajem juna, a traje do početka jula. Sve se odigrava duž kanala Vojvodine, na ruti Novi Sad – Bački Petrovac – Odžaci – Srpski Miletić – Sombor – Bezdan – Sombor – Karavukovo – Bačko Novo Selo – Novi Sad. Posetioci mogu da uživaju u plovidbi i netaknutoj prirodi.

Polazak regate iz Novog Sada

Gepostet von Jelena Paklar Mikloš am Donnerstag, 11. Juli 2019

Cinema city

Nadaleko je poznato da je Novi Sad grad festivala sa rzličitim sadržajima, od kulturno-umetničkih do filmskih. Jedan takav festival upravo je Cinema city koji se sastoji iz tri dela – Cinema City filmovi, PRO i muzika. Festival se održava krajem juna i početkom jula u delu grada gde se nalazi Kineska četvrt i Limanski park.

Gepostet von Cinema City am Montag, 28. Oktober 2019

Grad Novi Sad sufinansira projekat Gratski ritam Novog Sada.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.