Kako je Kulturni centar Inđija postao najposećenije mesto kulture u celom regionu

Foto: VolimSrbiju

Nezaobilazno mesto u opštini Inđija je Kulturni centar koje je uvek otvoreno za razmenu ideja i zajedničke projekte. U svom programu Kulturni centar uključuje pozorište, filmoce i likovni program, a predstavlja jedno od mesta gde se okupljaju mladi.

Ova centralna ustanova kulture jedan je od najposećenijih objekata ove namene u celom regionu, a građane privlače modernim marketingom i atraktivnim programima.

Foto: VolimSrbiju

Stručni tim koji rukovodi ovom ustanovom na interesantan način osmišljava i realizuje različite kulturne programe.

Kada se govori o Kulturnom centru Inđija važno je napomenuti da je poslednjih godina ovaj centar postao nosilac celokupne reforme kulturnog života u gradu i regionu.

Šta sve sadrži KC Inđija

Kulturni centar u Inđiji je renoviran i poseduje pozorišno-biskopsku salu sa 203 mesta, konferencijsku salu i galerijski prostor sa 40 mesta modernog i prijatnog enterijera, klub sa letnjom baštom, kao i savremenu audio,video i scensku opremu.

Foto: VolimSrbiju

Prostor Kulturnog centra za svoje aktvinosti koriste mnoge lokalne inicijative u oblasti kulture i umetnosti (KUD Soko, Glumačka družina Pozorištance, Omladinski Kulturni centar OKCE, Udruženje građana Đorđe Vojnović, Udruženje građana za pomoć starim 4 + 1, Muzička škola Amadeus Art).

Projekat sufinansiran iz budžeta opštine Inđija.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva