Ako ste ljubitelji kulture, književnosti, pozorišta ili filma, ove manifestacije u Inđiji morate posetiti

Foto: VolimSrbiju

U Inđiji tokom cele godine organizuju se brojne manifestacije, a mi smo izdvjili četiri manifestacije koje moraju da posete svi ljubitelji kulture, kiževnosti, pozorišta i filma.

“Šekspir festival” se održava u Čortanovcima, u prelepom ambijentu Vile Stanković. Festival traje tri dana, a posetioci pod vedrim nebom mogu da uživaju u predstavama Šekspira. Više o ovom festivalu čitajte KLIKOM OVDE.

Repriza predstave MOJ ŠEKSPIRPhoto: Jelena Ivanovic

Gepostet von Šekspir festival am Donnerstag, 4. Juli 2019

Festival “Šort kat” – je festival za sve ljubitele kratkometražnog filma. Održava se u septembru, na platou kod Kuće Vojnovića u centru Inđije. Tokom festivala posetioci imaju priliku da pogledaju brojne filmove iz oblasti: turizam, ekologija i život.

“Međunarodna likovna i pesnička kolonija” jedna je od manifestacija koja okuplja stvaraoce iz celog sveta (slikare, glumce, pesnike, pevače). Održava se u prijatnoj atmosferi doma porodice Jakšić u Krčedinu i to krajem jula.

Gepostet von Vladimir Mladenovic am Sonntag, 29. Juli 2012

“Scena fest” je jedan od najozbiljnijih letnjih festivala u zemlji, a održava se na teritoriji opštine Inđija. Ostvaruje se po kulturnom modelu po kome se realizuju mnogi festivali u regionu sličnog karaktera.

Letnji festival na otvorenom publici predstavlja veliki broj značajnih umetničkih ostvarenja: pozorišne predstave, filmove, koncerte, promocije.

Gepostet von Acimovic Sasa am Samstag, 6. Juli 2019

Projekat sufinansiran iz budžeta opštine Inđija.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.