Mini–Tini Fest: Kulturna manifestacija u Pećincima gde posetioce animiraju učenici, a program vodi Minja Subota

Foto: VolimSrbiju

Meštani opštine Pećinci, ali i posetioci iz drugih delova Srbije, ove godine mogli su da posete festival koji se organizuje četrnaesti put, a koji predstavlja još jednu kulturnu manifestaciju koja dolazi iz Pećinaca.

Kulturni centar Pećinci već treću godinu za redom organizuje “Mini–Tini Fest” sa umetničkim direktorom Jovanom Adamovim i voditeljem Minjom Subotom, sa decom uzrasta do osmog razreda.

Ove godine Mini-Tini Fest, održan je u sali pećinačkog Kulturnog centra, u petak 18. oktobra. Organizator festivala i ove godine bio je Kulturni centar Pećinci, a generalni pokrovitelj je Opština Pećinci, dok je umetnički direktor fetivala bio Jovan Adamov. Program je tradicionalno i ove godine vodi Minja Subota.

Na festivalu su učestvovali učenici iz sve tri osnovne škole sa teritorije pećinačke opštine. Stručni žiri činio je: Jovan Adamov, Lado Leš i Sanja Dragaš, koji su ocenjivali nastupe takmičara u Mini kategoriji i takmičara u Tini kategoriji.

Kao gosti ovogodišnjeg festivala nastupile su prošlogodišnji pobednici u Mini kategoriji – Andrijana Tomasović i u Tini kategoriji – Teodora Vojinović.

Projekat sufinansiran iz budžeta opštine Pećinci.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.